مدیر سیستم
  افتتاح بخش لاپاراسکوپي بيمارستان سينا
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1391/03/05
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

با هزینه  یک میلیارد ریال بخش لا‌پاراسکوپی بیمارستان 84 تختخوابی سینای زرند با حضور امام جمعه، فرماندار و شماری از پزشكان شهرستان زرند افتتاح شد.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه کویر، دکتر" امیر مشرفی" رییس بیمارستان سینای زرند در جمع خبرنگاران اظهار کرد : با مساعدت دانشگاه علوم پزشکی کرمان با هزینه یک میلیارد ریال بخش لا‌پاراسکوپی اطاق عمل بیمارستان سینا که تنها بیمارستان دولتی شهرستان زرند است، راه ‌اندازی شد.وی افزود: کاهش دردهای بیماران بعد از عمل جراحی، کاهش 70 درصدی زمان بستری بیماران‌ باز کردن حداکثر پنج تا 10 میلی‌متر و بالا بردن دقت عمل جراحی را از مهم‌ترین مزایای راه ‌اندازی این بخش است .مشرفی افزود: از این پس عمل جراحی از جمله کیسه صفرا، آپاندیس، کیست‌، توده‌های تخمدانی‌ ‌و برداشتن طحال و کلیه در این بیمارستان در این بخش انجام می‌شود.رییس بیمارستان سینای زرند تصریح کرد: نخستین عمل جراحی توسط دکتر جعفری متخصص جراحی این بیمارستان با موفقیت انجام شد و دیگر بیماران برای درمان نیاز به مرکز استان را ندارند.مشرفی گفت: بیمارستان سینای زرند دارای بخش‌های اورژانس‌، زایشگاه‌، جراحی‌، ارتوپدی‌، زنان‌، داخلی‌، اطفال، عفونی‌، سی ‌سی ‌یو‌، دیالیز‌، رادیولوژی و سی ‌اتی ‌اسکن است. وی در پایان خاطر نشان کرد: در حال حاضر به طور ماهانه حدود 200 عمل جراحی مختلف در این بیمارستان صورت می‌گیرد.