مدیر سیستم
  بهسازی فضاها
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1391/03/08
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

همزمان با  هفته سلامت طرح بهسازی فضاهای اداری و اورژانس بیمارستان سینا زرند با کمک 1 میلیاردی خیر نیکوکار حاج حسین مشرفی زرندی به بهره برداری رسید.به گزارش واحد مرکزی خبر کرمان و به گفته اقای کرمی فرماندار زرند قریب 500 متر مربع از فضاهای بیمارستان سینا زرند که تنها بیمارستان دولتی این شهرستان است به کمک خیر حاج حسین مشرفی در مدت زمان 2 ماه بهسازی شد.دکتر صباحی رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان نیز ضمن بازدید از بخشهای مختلف این بیمارستان در خصوص تجهیزات اطاق عمل و زایشگاه وسیستم سرمایشی و پرداخت بخشی از مطالبات این بیمارستان قول مساعد داد .دکتر مشرفی رئیس بیمارستان سینا زرند با اشاره به اینکه احداث اطاق ایزوله و جدا سازی بخشهای داخلی از اطفال و همچنین بهسازی اطاق عمل و زایشگاه در دستور کار قرار دارد از افراد خیر و نیکوکار خواست در این زمینه  همکاری کنند.